U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Patrick

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Onze Lieve Vrouwstraat

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

• Ervaringsgerichte waardering

• Uniek aanbod aan immo

• Transparante communicatie

Verkoopbegeleiding in Limburg

Voor deskundige verkoopbegeleiding en nauwkeurig verkoopadvies voor de verkoop van een woning zit u goed bij Immo Minnaert te Hasselt, in Limburg. Wij weten immers alles over het verkopen van een woning in de provincie Limburg en delen deze kennis met veel plezier. Zo geniet u niet alleen van een uitgebreide service, maar ontvangt u ook steeds de beste prijs voor uw pand.

woning

Ontdek uw droomhuis vandaag nog: neem contact op!

woning

Hoe verloopt de verkoopbegeleiding?

Het verkoopproces van een huis of ander pand is niet eenvoudig. Het is daarom niet altijd even gemakkelijk om een woning te verkopen zonder de hulp van een ervaren vastgoedkantoor. We bieden deze dienst daarom aan voor iedereen die verkoopadvies zoekt bij de verkoop van een woning. Een eerste stap bij deze begeleiding is een uitgebreid gesprek. Daarbij bespreken we de werkwijze die wij hanteren, alsook de verwachtingen die u heeft van onze dienst. We gaan verder aan de slag met het waarderen van uw woning. Dat is immers essentieel bij de verkoop van een woning en zorgt ervoor dat wij deskundig verkoopadvies kunnen bieden. Een volgende stap om een woning te verkopen is het adverteren van het pand. Onze verkoopbegeleiding gaat hierbij verder dan alleen een advertentie op onze website. Onze makelaar stelt een volledig verkoopplan op en zet uw woning in de kijker.

Wat gebeurt er tijdens de verkoop zelf?

Is er een geïnteresseerde voor uw woning? Dan geven we met veel plezier een rondleiding en koppelen we zo snel mogelijk terug naar u met een verslag van het bezoek. Onze dienst verkoopbegeleiding en verkoopadvies bevat eveneens het onderhandelen met de kandidaat-koper, zodat u de beste prijs krijgt tijdens de verkoop van uw woning. Het verkopen van immo, zoals een woning in Limburg, was nog nooit zo eenvoudig als met onze hulp!

Kom meer over ons team te weten vooraleer u ons inschakelt voor de verkoop

Wilt u zeker zijn dat u in goede handen bent voor de verkoop van uw woning? Kom dan zeker eens langs in ons kantoor en ontmoet ons team dat zich bezighoudt met verkoopbegeleiding en verkoopadvies voor het verkopen van uw woning. Hoewel het niet verplicht is om een afspraak te maken, geeft u het best wel even een seintje. Dat kan door ons te bellen op het nummer 0472 26 93 33. Wie weet bespreken we binnenkort hoe we uw woning kunnen verkopen en voorzien we u van deskundige verkoopbegeleiding en verkoopadvies in Hasselt.


Terug naar boven
Sluit menu Immo Minnaert & C°