U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Patrick

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Onze Lieve Vrouwstraat

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

Samen op jacht naar uw positieve immo oplossingen

• Ervaringsgerichte waardering

• Uniek aanbod aan immo

• Transparante communicatie

Verkoopadvies voor woning in Hasselt

Bent u op zoek naar betrouwbaar verkoopadvies voor uw woning in Hasselt? Immo Minnaert is de ideale partner voor al uw vastgoedondernemingen. Wanneer u met ons in zee gaat, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het verkopen van uw woning in Hasselt. Wij bieden u namelijk deskundige verkoopbegeleiding voor een woning of een ander pand in heel Hasselt en daarbuiten.

woning

Ontdek uw droomhuis vandaag nog: neem contact op!

woning

Waarom verkoopadvies vragen voor uw woning een goed idee is

Een woning verkopen is niet iets dat u op een dag doet. Er komt immers heel wat voorbereiding, papierwerk en onderhandelen bij kijken. Het is hierbij heel eenvoudig om iets over het hoofd te zien. Onze echte specialist weet echter uit welke stappen het verkoopproces bestaat. Daardoor is onze makelaar de ideale partner om in the schakelen voor verkoopbegeleiding en verkoopadvies voor uw woning. U geniet hierbij van heel wat voordelen. Zo ontvangt u gegarandeerd de beste prijs voor uw woning en hoeft u zich zelf niet te veel bezig houden met al het papierwerk. Dat nemen wij immers met veel plezier van u over. We hebben al vele jaren ervaring, waardoor het niet onze eerste woning is die we verkopen. U geniet daarom van verkoopadvies en verkoopbegeleiding van het hoogste niveau bij het verkopen van uw woning.

Wat kan u verwachten van ons advies?

Bij onze dienst verkoopbegeleiding hoort uiteraard het nodige verkoopadvies voor uw woning. Dat houdt in dat we na een waardering van de woning een bedrag opstellen waaraan u het huis, appartement of ander pand kunt verkopen. Verder bieden we u ook advies over het adverteren van de koopwoning en, indien gewenst, nemen we dit van u over. U bent hierdoor gegarandeerd van een efficiënte verkoop. Wilt u verder advies ontvangen tijdens de onderhandelingen met de kandidaat-koper? Dan staat onze specialist klaar met de verkoopbegeleiding en het verkoopadvies dat u nodig heeft om snel en tegen de beste prijs uw woning te verkopen.

Schakel ons in de hele provincie in

Woont u niet in het centrum van de stad? Dat is geen enkel probleem, want wij bieden verkoopadvies in heel Limburg. Immo Minnaert heeft een uitgebreide dienstverlening beschikbaar in de gehele provincie en komt met veel plezier tot bij u thuis om het nodige verkoopadvies te bieden over de woning die u wilt verkopen. Schakel ons daarom vandaag nog in en vertrouw op onze deskundige verkoopbegeleiding voor uw woning.


Terug naar boven
Sluit menu Immo Minnaert & C°