U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3500 Hasselt

Omschrijving

Residentieel appartement op toplocatie, optioneel dubbele garage €40000

HOOGWAARDIGE AFWERKING
Absoluut topappartement gelegen in de wijk “Hollands veld” tussen de grote en kleine ring van Hasselt. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van dit complex waar de nadruk gelegd werd op een mooie architectuur, een hoogwaardige afwerking, ruime appartementen en een aangename woonbeleving. Het geheel is daarom ook een prestigeproject van de bouwheer, tevens de aannemer, die gekend staat voor zijn hoge standaard en zeer kwalitatieve afwerking.
Met een oppervlakte van 154m2 (excl.terras van 14m2) is er aan ruimte zeker geen gebrek in het appartement met ondermeer de gigantische leefruimte van maar liefst 60m2 met open keuken en aansluitend het overdekt terras. Er zijn 3 slaapkamers waarvan één met ensuite badkamer en dressing. Verder nog de inkomhal met inbouwkasten, een ruime wasplaats, berging, gastentoilet, vestiaire, nachthal en een badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Doorheen het gehele appartement is het niveau van afwerking superieur en werden alleen maar hoogwaardige materialen gebruikt.
Samengevat kunnen we spreken van een luxueus en zeer ruim appartement met uitstraling, en gelegen op slechts een boogscheut van het bruisende stadscentrum. Optioneel is er de mogelijkheid een afgesloten, dubbele garage, in de ondergrondse parkeergarage aan te kopen.
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv.

Voor meer info contacteer Patrick 0472/26 93 33, patrick@immominnaert.be of neem een
kijkje op immominnaert.be


Vindt u niet wat u zoekt?
Laat het ons weten!
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Minnaert & C°